Volt egy emlékversenyünk…

Hornyák Bence írása…

A versenyen végül 29 csapat vett részt. A verseny kiírásnak megfelelően megtörtént szombat reggel a megnyitó és a sorsolás. A megnyitón egy rövid megemlékezést tartott Gebri Lászlóról Kiss István Elnök Úr. Az említett beszéd alkalmával átadásra került a Nagy András horgásztársunk által készített kopjafa, amiért akkor is és most is szeretnénk kifejezni köszönetünket. 

A versenyre rátérve,  összességében szép fogás született. 24 óra leforgása alatt egy csapatnak bőven sikerült átlépni a 100 kg fogott hal mennyiséget, kettőnek pedig kevés hiányzott hozzá. A versenyen sok nagy testű ponty jelentkezett, amelyek még élvezetesebbé tették a verseny. Továbbá a verseny színvonalát tovább javította, Vakály János és csapata által főzött szombati reggeli és vacsora, amiért megint csak külön köszönetet szeretnénk mondani. 

Az eredmények kihirdetése előtt átadásra került, a versenyzők által összegyűjtött adomány Gebri László özvegye részére. 

Az eredmények pedig így alakultak:

Legnagyobb hal: Kapin László – 9,45 kg ponty

3. helyezett: Liptai József – Kapin László – 88,55 kg

2. helyezett: Nagy Károly – Balogh Gábor – 95,1 kg

1. helyezett: Tóth Máté – Bartók Mihály – 153 kg 

Végül szeretnénk köszönetet mondani minden versenyzőnek, mindenkinek, aki a verseny lebonyolításában segédkezett és azoknak, akik nem vettek részt a versenyen, de támogatták az ügyünket.

This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?