Telepítünk!

Augusztus 01-én, szerdán, tavunkba 500 kg horog érett ponty érkezett!

(A 40 órás versenyre eddig 2 csapat nevezett!)

This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink.

7 thoughts on “Telepítünk!

  1. Üdvözlöm!Érdeklődnék a telepítések csökkenésének okairól,lásd legutóbbi telepítés június 20.A napijegyes horgászok száma csökkent ennyire a tavalyi évhez képest,vagy egyéb oka van.Várom válaszát,és nem a kommentem törlését!

    • Üdvözlöm kedves ismeretlen! Kommentjére reagálva, ha már a kiírásokban vadászik a telepítésekre, akkor egy kicsit figyelmesebben kellene követnie a kiírt telepítések dátumait!!!!! Mert például július 19-én is volt telepítés, ami szerepel is a honlapon, de valószínű nem vette észre!
      Egyébként próbálom értelmezni kérdését, hogy miért lehet olyan fontos az, hogy ön szerint csökken, a telepítések száma!!! Lehetséges, hogy ön csak akkor jön horgászni amikor telepítés van???
      Üdv! Szabó Krisztián

      • Üdvözlöm!A várható telepítés az olyan,mint a várható időjárás,vagy fog esni vagy nem.Márpedig a július 19.-ei így van bejegyezve.A kritikám nem csak az enyém,hanem a horgásztársaim,barátaimé is,de gondolom észrevették ezt a napijegyes horgászok számának csökkenéséből is.Nem írhatok pozitív hozzászólást,ha 5-ször kiülök horgászni,és se én,sem pedig a mellettem horgászó 10-12 horgász sem fog gyakorlatilag semmit.Köszönöm a válaszát,benne volt minden………………

        • Ezek alapján, úgy vélem ön többször is kijár az Apagyi tóra horgászni! Miért is??? Javaslom önnek, hogy keressen másik olyan horgásztavat ahol ettől többet telepítenek, és garantálják önnek hogy minden alkalommal ahányszor kiül horgászni halat is fog fogni! Azért én elgondolkodnék az ön helyében, ha már ötből ötször nem fog semmit, akkor nem biztos hogy a hal mennyiségével van a probléma!!! Remélem és bízom benne, hogy ezek után megfogadja hozzászólásom harmadik mondatát! Még egy megjegyzésem lenne önnek, ha már folyamatosan negatív kritikát fogalmaz meg az Apagyi tóval kapcsolatban, miért nem meri felvállalni saját magát! Mármint a nevére gondolok! Névtelenül kritizál, és közben kijár horgászni a tóra! Van gerinc rendesen!!! Üdvözlettel! Szabó K.

  2. Nos a kért adatokat ismeretlen személy részére nem áll módunkba kiadni. Mivel erről a címről már évek óta csak negatív kritika fogalmazódott meg egyesületünk irányába, így meg főleg nem óhajtunk önnel közelebbi kapcsolatba kerülni. Hozzászólásait a jövőben is törölni fogjuk, mivel egyesületünk joga és felelőssége az is hogy mit jelentetünk meg honlapunkon. Én legalább is nem emlékszek olyan adatra miszerint együtt fizetnénk a honlap üzemelési költségeit. Ha ennyi év alatt nem érte egy pozitív élmény sem vizünkön akkor talán más területeken kéne keresgélni.
    Tisztelettel : Szűcs T. Apagy HE.

  3. Üdv ismeretlen! Ne haragudjon, de az ön és barátai elmaradása nem mutatkozik meg a vendéghorgászok forgalmán! Vagy a barátai lehet, hogy másként látják, csak ön ezt nem tudja,vagy kevés a barát! Bár mint második írásából kiderül, nagyon tisztában van az egyesület napijegy forgalmával. De akkor miért is érdeklődik?????
    Fogásban gazdag napot! Görbüljön!
    Szűcs T. Apagy HE.

Vélemény, hozzászólás?