VERSENYEK 2021

II. 40 órás Horgásztanya kupa

A verseny időpontja: 2021. július 23-24-25.

Nevezési díj befizetése és jelentkezési határidő vége: 2021.07.22. 18:00 óra!

Nevezni Hornyák Jánosnál Nyíregyházán (Tel.:+36/30 551-5291)

illetve az Apagyi Horgásztanya presszóban lehet

a nevezési díj befizetésével. 

A versenyre 2 fős csapatok jelentkezését várjuk. (A csapatoknál lehet +1 fő segítő személy, aki  csapattagnak számít és részt vehet a horgászatban is.)  Minden nevezőnek (még a segítőknek is!) rendelkezni kell érvényes állami jeggyel, amelyek bemutatása kötelező!

A verseny helyszínén szektorok kialakítására kerül sor. A pálya 3 részre lesz felosztva és a 3 szektor győztes közül kerül ki az egész verseny első három helyezettje.

A verseny során mérlegelésre  a szabályosan kifogott ponty, amur és tokhal kerül. A védett illetve egyéb halfajokat azonnal vissza kell helyezni a vízbe.

Az első három csapat (vagyis a 3 szektor győztes), és a legnagyobb pontyot valamint a legnagyobb amurt fogó csapat a már megszokott módon lesz díjazva! A díjak értéke nagyban függ a nevező csapatok számától.

Gyülekező a versenyre: július 23-án 16:45-ig 

Sorsolás: 17:00-tól 

Verseny kezdete: 18:00 órától 

Verseny vége: 25-én 10:00-kor

Verseny vége után mérlegelés, eredményhirdetés.

Nevezési díj: 20000Ft/Fő (azaz 40000 Ft/csapat) tartalmazza az étkezést. A segítő ember étkezése 4000 Ft.

A sorsolás a nevezés sorrendjében kihúzott számok alapján helyválasztással történik.

A tervezett étkezés: 1 reggeli  és 1 vacsora

A verseny folyamán kávét is biztosítunk.

A versenyen az egyesület szabályai érvényesek!

Felhívom a csapatok  figyelmét, hogy a vízbe bemenni semmilyen indokkal nem szabad! A versenyszabályok megszegése azonnali  kizárást von maga után .

A versenyen résztvevőknek gondoskodni kell megfelelő számú és minőségű haltartóról (gyűrűs vagy pontyzsák „legalább 3 db”). A verseny során a pontymatrac használata kötelező.

Használható: 2 bot fejenként, azaz 4 bot csapatonként.

Készségenként egy horog használata engedélyezett. Etetni kézzel, kosárral, csúzlival, illetve parittyával lehet. Bojlis horgászat esetén a dobó cső használata megengedett.

 A verseny ideje alatt az erre kijelölt személyek folyamatosan mérlegelnek, az eredményeket csapatonként külön lapon rögzítik.

Etetőanyag korlátozás nincs, de kérünk mindenkit az észszerűség határainak betartására.

A tóról tájékoztató: www.kenderaztato.hu

A versenyt minimum 15 csapat nevezése esetén tudjuk megrendezni. Megfelelő számú csapat nevezése esetén a tó teljes területén kerül a verseny lebonyolításra.

A versenyen jelzett szabálytalanságokat a Verseny Bizottság azonnal kivizsgálja és amennyiben szükséges azokat rövid időn belől elbírálja. A bizottság döntése az adott csapatra nézve kötelező érvényű. Hasonlóan jár el az esetleges botrányos viselkedésért, rendzavarásért beérkezett panaszok esetében is. A versenyről átmenetileg távozó horgász a szerelését nem hagyhatja bedobott állapotban. A verseny ideje alatt az országos és a helyi szabályok betartása kötelező! A verseny ideje alatt számítani lehet akár az Országos Halőri Szolgálat ellenőrzésére! (X)

Tehát amit kérünk: sportszerű versenyzés és az egymás iránti tisztelet kölcsönös betartása ! Kérjük a nevezéskor egy csapatnevet is megadni szíveskedjenek !