Kapcsolat

Helység: Apagy
 félékKenderáztató tó
Kezelő

Elnök

Apagy Horgászegyesület

KISS ISTVÁN

Weboldal: http://www.kenderaztato.hu
Telefonszám:
 • Szűcs Tibor +36 20 5556664
  Horgász Büfé: Jegy értékesítés: 42/248-683
 • Halászati őr: +36 30 8809020
E-mail cím: sztibi007@gmail.com
Víz típus: természetes tó
Átlagmélység: 1,7 m
Lehet-e pergetni: igen
Halak: Ponty ,amur, süllő,balin ,harcsa, csuka, keszeg félék, kárász, pisztráng, tok, compó, kevés angolna.
Rekord halak: 65  kg-os harcsa 17 kg-os ponty
Jegyárak: felnőtt napijegy 5500 Ft, ifi 2700 Ft, sportjegy 1 botra 2300 Ft, sportjegy 2 botra 3500, gyerek 1100 Ft
Feltöltő: SZŰCS TIBOR

Információ

Megközelítés:Nyíregyházától kb 20km-re a 41Sz. főúton haladva érjük el Apagy községet.A főútról balra kanyarodva haladunk tovább mintegy 2km-t,majd jobbra letérve(tábla jelzi) a községet elhagyva érjük el a horgászvizet.

Fogható halfajok

17 thoughts on “Kapcsolat

  • Üdvözlöm!
   A jövő héten derül ki, hogy tudunk-e kárászt telepíteni, miután a halászati hatósággal egyeztetünk. És ezután természetesen a termelőkkel is egyeztetni kell, mivel a lehalászások még csak most kezdődtek el. Részünkről nincs akadály, a bő 100q egyéb halra meg van a szükséges anyagi háttér. Honlapunkon természetesen mindent telepítést előre jelzünk, tehát érdemes figyelni!

   Sz. T.

  • Üdvözletem!
   Sajnos nem tudok egyértelmű választ adni, mivel csak jövőre lesznek adataim a kilépők létszámáról!
   Tehát csak abban az esetben lesz felvétel ha lesz kilépő! Ez általában március elején derül ki.
   Sz.T.

 1. Tisztelt vezetőség!
  Érdeklődnék, hogy a sportjegy miért csak egy botra jogosít fel a rendes felnőtt napijegy feléért? Ha két bottal szeretném visszaengedni az Önök halait a tóba akkor vegyek két sportjegyet amiért amúgy már a halakat is elhozhatnám a felnőtt napijegy keretein belül.. Így semmi értelme a sportjegynek, pedig lenne rá igény.
  Üdvözlettel,
  M.I.

  • Üdvözlöm!
   Azért vezettük be a sportjegyet (próba jelleggel) mert van rá igény! Az eladásaink már is ezt bizonyítják és ennek alapján, valamint a szóban megfogalmazott vélemények szerint ez így működik és az érintettek számára megfelelő. Mindenki igényének nem tudunk megfelelni, ezért a többség véleményét vesszük figyelembe. Egyenlőre semmilyen változást nem tervezünk,sajnáljuk,hogy ez Önnek valószínűleg nem jó hír.
   Tisztelettel: Szűcs Tibor Apagy HE.

  • Üdvözlöm! A napijegyünk, még augusztusban 06-21 óráig érvényes, szeptembertől 06-20 óráig. Ahhoz, hogy éjszakára szóló jegyet tudjon váltani,egy ajánló kártya szükséges, melyet bármelyik tagunk adhat, aki felelősséget vállal Önért! Értve ezalatt , hogy így próbáljuk garantálni az éjszakai horgászok nyugalmát, valamint hogy az ott tartózkodó horgászok tiszteletben tartsák egyesületünk szabályait.

 2. Üdvözlöm!

  Érdeklődnék, hogy pontosan mi is a folyamata a tagsági jelentkezésnek. Olvastam, hogy sokan vannak várólistán, ezt meg is értettem, de ettől függetlenül szeretnék én is feliratkozni.
  Van-e formanyomtatvány, vagy milyen egyéb módon és kinek kell elküldenem a jelentkezési kérelmem?
  Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?